webdesign, website laten maken blauwe gradient professioneel

Erwin WijnveldWebsite onderhoud

Het Belang van Website Onderhoud

Website onderhoud is regelmatig nodig om ervoor te zorgen dat jouw website goed blijft functioneren. Voor veel bedrijven is het onderhouden van hun website een uitdaging, vooral als ze geen tijd of technische ervaring hebben. In dit beschrijf ik het belang van regelmatig website onderhoud en hoe ik je kan helpen om jouw website up-to-date te houden.

Website onderhoud: Afbeelding van een macbook waar onderhoud voor een Wordpress CMS website wordt verricht.

Waarom is Website Onderhoud Belangrijk?

Een website is nooit echt 'af' omdat zowel de online wereld als jouw bedrijf in ontwikkeling blijven. Het regelmatig updaten van jouw website zorgt ervoor dat deze voldoet aan de nieuwste normen en trends. Waardoor je concurrentievoordeel behoudt en jouw online aanwezigheid versterkt wordt.

De Voordelen van Regelmatig Website Onderhoud

  • Up-to-date Informatie: Met regelmatig onderhoud kun je ervoor zorgen dat de informatie op jouw website actueel is. Dit omvat productinformatie, prijzen, contactgegevens, en meer.
  • Verbeterde Veiligheid: Oudere versies van software en plug-ins kunnen beveiligingslekken hebben. Met updates kun je deze kwetsbaarheden minimaliseren.
  • Betere Gebruikerservaring: Regelmatig onderhoud zorgt voor een soepele gebruikerservaring. Dit is cruciaal om bezoekers op jouw website te houden en conversies te stimuleren.
  • Optimale Prestaties: Updates en optimalisaties helpen de laadtijd van de website te verbeteren. Betere prestaties zorgen voor meer conversies.
  • SEO-voordelen: Search engines waarderen up-to-date en relevante inhoud. Wat een positief effect heeft op jouw rankings in de zoekresultaten.

Waarom Erwin Wijnveld voor jouw Website Onderhoud?

Ik ben een ervaren professional in webontwikkeling en onderhoud. Hier zijn enkele redenen waarom je mij zou kunnen kiezen:

Kennis van Diverse Programmeertalen

Ik heb als software ontwikkelaar kennis van verschillende programmeertalen. Dit zorgt ervoor dat ik jouw website effectief kan onderhouden, ongeacht de taal waarin deze is gebouwd.

Altijd uren gereserveerd

De maandelijkse website onderhoud prijs hangt af van het aantal uur dat er nodig is maandelijks voor onderhoud. Wanneer er een aanpassing gewenst is en deze binnen de uren past, pak ik deze met prioriteit op.

Snelle Probleemoplossing

Met jarenlange ervaring kan ik problemen snel identificeren en oplossen. Inclusief het implementeren van klant specifieke functionaliteiten.

Bereikbaarheid en Betrouwbaarheid

Ik ben altijd bereikbaar en je kunt erop vertrouwen dat jouw website bij problemen geen lange downtime heeft.

Hoe Werkt Website Onderhoud bij Erwin Wijnveld?

Bij mij werkt het website onderhoud process eenvoudig en efficiënt:

  1. De klant verstrekt alle benodigde gegevens en ik voer een technisch onderzoek uit.
  2. De website wordt naar een nulpunt gewerkt waarbij er daarna efficiënt onderhoud gepleegd kan worden.
  3. Er wordt een overzicht gemaakt met maandelijkse werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden.
  4. Elke maand ontvangt de klant een rapport met uitgevoerde werkzaamheden binnen het onderhoudscontract.
  5. In urgente gevallen worden wijzigingen direct doorgevoerd.

Content Management Systeem (CMS)

Een andere optie die ik biedt, is het koppelen van een Content Management Systeem (CMS) aan jouw website. Met een CMS kun je zelf eenvoudig jouw website actueel houden door pagina's te bekijken, wijzigen en nieuwsitems toe te voegen.

Conclusie

Het regelmatig onderhouden van jouw website is essentieel om jouw bedrijf in de online wereld concurrerend te houden. Ik biedt professioneel en betrouwbaar website onderhoud aan, waardoor jouw website optimaal presteert.

left orange gradient professionele website laten maken

Veelgestelde vragen

webdesign, website laten maken roze gradient professioneel

Laat mij contact met je opnemen

Laat je e-mailadres achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op, zodat we samen je wensen kunnen bespreken.